Röda piller

Uppdaterad 2019-oktober-05

red_blue_pillVad väljer du: det röda pillrets verklighet av frihet i brutal sanning eller de blå pillrets dockskåpsliv av falsk trygghet i salig ovetskap? Här presenteras försök att dela ut röda piller.

Dissonansbrytare

Islam har rätt om kvinnor.

Den enkla meningen: ”Islam har rätt om kvinnor.” bryter kognitiv dissonans. En annan genialt konstruerad sats är: ”Det är okej att vara vit.”

Det är okej att vara vit.

Kognitiv dissonans uppstår när folk tror på inbördes motstridiga verklighetsbeskrivningar. Folk är belåtna med: ”Islam är bra. Kvinnor är bra.”, men upprörs av: ”Islam har rätt om kvinnor.”, eftersom tesen tvingar fram konfrontation med den egna kognitiva dissonansen. ”Ja” kränker din självbild ang. kvinnosyn. ”Nej” kränker din självbild ang. synen på islam.

Någon därute formulerar dessa geniala meningar, och fäster lappar i samhället, varpå folk reagerar upprört. Bra! Det här är aktivism som på ett anständigt sätt bidrar till att få rätsida på samhället — och på folks hjärnor.

Kognitiv dissonans är maktens psykologiska krigföring, och måste brytas om frihet skall bestå. Verktyget ovan kallar jag ”dissonansbrytare”.

Honest Government Ad

De vill tränga in i våra datorer ’bakvägen’ (som det heter i mindre fina kretsar):

🎞️ Filternet
🎞️ Shitternet

Också Löfven vill fängsla svenska journalister när de säger obekväma sanningar som stör utlandsbilden av Sverige.

🎞️ Puerto Rico
🎞️ Papua Barat
🎞️ Östtimor

Det ingår i ”elitens” plan att demoralisera Väst, så vi lättare går samman med Öst i en teknokratisk världsstat. Västregimer bemödar sig om att begå illgärningar [sic!] så vi förlorar stoltheten över våra civilisationer och tacksamt omfamnar Öst (🔗 Ny världsordning). Filmerna ovan är tveeggade.

sanning_kors_logo_3