Profetior

Uppdaterad 2019-juni-18

Förebådande programmering

EvilPlanSmall

”Elitens” principer kräver att de meddelar oss i förväg vad de tänker göra, må vara om det sker förtäckt i underhållning o.dyl.. Bilden ovan visar en möjlig tidslinje extraherad ur deras förmodade budskap — en gissning för 2019, av värde för den som är intresserad av förebådande programmering.

USA

Amerikanska sedlar ser ut att innehålla budskap om planerade händelser i den kommande förstörelsen av USA. Det blir inte slutet på NWO, inte ens början på slutet, bara slutet på början. Öst skall stiga som våra falska räddare, och bringa det egentliga NWO.

dollar_hoover

dollar_nyc

dollar_tidal

dollar_prophecy

De som skapar framtiden är bäst på att förutsäga den.

Världskrig

Billy Meier

Enligt den berömda contacteen Billy Meier skall WW3 börja i november månad. WW3 i Europa inleds med ett ryskt angrepp på Skandinavien, norrifrån. Månader innan har en ödeläggande tornado dragit fram över norra Europa.

Anton Johansson

Den svensk-norska siaren Anton Johansson förutspådde 1907 3 världskrig. De två första inföll som beskrivet. Hans 3:e stämmer inte med vad Plejares sade till mig c:a 1980: Efter WW3 finns inget Sverige — alls. AJ säger bara att vi förlorar Gotland. Fri vilja förändrar framtid, så förutsägelser blir osäkrare längre fram. AJ:s beskrivning av tiden före WW3 stämmer bra: Socialismen har trängt igenom hela Norden och nedrustat militärt. Före WW3 skall Paris stå i lågor av upplopp. Ryssland går in i Tyskland och Frankrike under intensiva strider. Amerikanska vapenlager i Tyskland beslagtas. Det scenariot förutsätter att USA är upptaget (inbördeskrig?) eller Nato upplöst. AJ såg kraftiga jordbävningar i Nordsjön (atombomber?), med enorma tsunami-vågor mot kusterna. Tsunami-vapen är kända sedan WW2.

Mer om profetior och utomjordingar: 🔗 PDF-dokument

sanning_kors_logo_3