Stoppa 3:e världskriget

Uppdaterad 2019-september-24

MittSkifte har nu helt kapat kampanjen mot WW3, och totalt låst mig ute. Jag kan inte längre göra någonting alls med kampanjsidan hos MittSkifte. Deras intresse är bara att låta kampanjen försvinna.

MittSkifte har diskret och mot min vilja gradvis monterat ner kampanjen. Majoriteten supporters och prenumeranter har eliminerats, utan att det syns på frontsidan. Därför flyttas allt hit, från den ursprungliga kampanjsidan: https://www.mittskifte.org/petitions/stoppa-3-e-varldskriget.

Skiftets Robin Zachari kapade och dolde min kampanj mot WW3 före valet 2018, utan förvarning eller förklaring. Han har då aldrig tidigare varit involverad, och besvarar inte mail — det är knäpptyst. Zachari presenterade sig själv som kampanjens ”skapare” — en tid. Antalet underskrifter har raderats ner till 44, utan att det syns på frontsidan, och mail-prenumeranter ner till bara 35. Detta blogg-inlägg blir kvar; men nu är det inte längre någon kampanj.

Skiftet tjänar den politiska vänsterns agenda. Kampanjen är/var i konflikt med israeliska intressen (t.ex. Yinon, Kalergi & WW3[!]). Zachari är ett hebreiskt namn som betyder ”ihågkommen av Jahve”, och är mycket vanligt bland judiska pojkar.

skiftet_stoppa_ww3

I detta blogg-inlägg kommer jag att fortsätta propagera mot WW3, men det är inte längre någon kampanj.

Stoppa 3:e världskriget

En västerländsk maktelit arbetar på att skapa ett 3:e världskrig. Mediernas tystnad leder till WW3.

Domedagsklockan: https://thebulletin.org/timeline

När Ryssland ser att ett storkrig är oundvikligt, måste de snabbt skydda sig genom att ockupera Europas norra och södra flanker: Skandinavien och Balkan. Situationen i Syrien kan leda till ett ryskt överraskningsanfall på Sverige. Är vi beredda att dö och förlora vår värld för USA:s lögner och brott?

Eliten kan fälla världsekonomin när de vill, och förväntas göra det en tid innan de startar WW3. Det faktum att världsekonomin fortfarande hålls vid liv, innebär att WW3 ännu väntar. Myndigheterna behöver utsätta oss för nationella trauman så vi stödjer deras krig. För att vilja ta värvning, måste du först göras arbetslös och motiverad.

Västerländska journalister kontrolleras av säkerhetstjänster, och utnyttjas till att hålla populacen aningslös, så vägen kan beredas för ett nytt världskrig. Hotet är nu desperat nära. På 1980-talet hade vi en livaktig fredsrörelse; men nu är det så tyst. Multinationella företag och andra globalister ser nationalstater som ett hinder, och vill ersätta dem med en teknokratisk världsregering. Trump avser att stoppa globalisterna, och har tänt ett hopp om fred & framtid — ett hopp som globalisterna alltför lätt kan släcka med våld och saboterad ekonomi. Facebook m.fl. hjälper globalisterna att tysta sanningen som ”falska nyheter”. Sanningssägare kan bli: ”olycksmördade”, ”sjukmördade”, ”självmördade” eller klassiskt ”mordmördade”. CIA har länge kunnat framkalla artificiella hjärtattacker, vilket vi känner igen från Odd Engström (s), Klas Bergenstrand (Säpo) och nu senast den kända medborgarjournalisten Bechir Rabani (som lydmedia teg om).

CIA och Mossad skapade, tränade, utrustade, finansierar och kontrollerar ISIS. Clinton Foundation är djupt involverad. ISIS har besegrats i Syrien och Irak, men omgrupperas i amerikanska baser i Jordanien, troligen för mer terror i USA & Europa. Läckor från Tyska säkerhetstjänster anger att 100.000-tals ISIS-krigare har smugglats in till Europa, för terror, inbördeskrig och undantagstillstånd. År 2016 avsåg ISIS att inleda ett totalt krig som skulle avslutas till 2020 i en final konfrontation med Väst. Petrodollarn är på fallrepet, och CIA har länge försökt skapa WW3. Farhågor finns att USA skall genomföra en falsk-flagg attack i Europa som motiv för krig med Ryssland. Oöverträffat sedan WW2, har Tyskland beväpnat 4.000 reservister, många skarpskyttar.


Amerikanska stridsflygplan målas som ryska. Det är normalt för träningssyften; men de kan användas till falska attacker, för att motivera krig med Ryssland.

Anledningen till att den svenska allmogen inte har en aning om vad som egentligen pågår bakom kulisserna, är att det i Sverige kryllar av CIA-köpta aktörer, inte minst inom media. Den tyske journalisten Udo Ulfkotte (nu död i ”hjärtattack”) avslöjade hur han själv och majoriteten västerländska journalister är antingen anställda eller mutade av någon säkerhetstjänst. Vi behöver göra som Erdoğan: driva ut CIA och häkta alla CIA-köpta journalister. I stället närmar vi oss USA/Israel, och smygansluts till NATO. Det är ett historiskt misstag. Omvärldens dom blir hård mot USA och de länder som ställt sig på dess sida. Våra svenska förfäder var stolta, men kommande generationer får leva i skam.

Länkar:
• Historisk kontext: https://plus.google.com/102864938118620410353/posts/PoEd8ascAMG
• Profetia: Billy Meiers berömda profetia om 3:e världskriget, med Sveriges öde
Nätplatser som länkar till kampanjen:
http://blueshift.nu/namninsamling-mot-tredje-varldskriget/
http://whitetv.se/sv/gigantiskt-pyramidspel/1688.html

När kommer WW3?

Innan ”eliten” kan realisera WW3, behöver de:

  1. Separera USA och Europa. Som Frankrikes president Macron sade, behöver Europa försvara sig mot Kina, Ryssland — och USA! WW3 må koreograferas som WW2, men Västs militär kommer inte att förstå att de följer någon annans manus.
  2. Bryta upp Nato.
  3. Försvaga Väst med civil oro, inbördeskrig och revolutioner. Fnösket till detta skall bli en fabricerad ekonomisk kollaps. Derivatinstrument är finansiella massförstörelsevapen.
  4. Bryta Västs identitet. Uppfattningen av Ryssland som en antizionistisk hjälte i Mellanöstern och en etniskt kristen nation tjänar syftet att lura Västs sista bastion av motstånd mot global kommunism: konservativa nationalister. Vinn dem, och spelet är över. Västs vänster är redan marxistisk. Det enda som återstår är att locka konservativa nationalister att associera sig med Ryssland, vilket Trump & Putin är till för. Jobbet är nästan utfört på förhand, eftersom alt-media i huvudsak är för både Trump och Ryssland.
  5. Krascha samhällsekonomin. När folks liv slås i spillror, blir de beredda att ta värvning. Ett välmående folk är svårt att leda in i den sorts krig som drabbar dem själva personligen. (Sveriges massinvandring är till för att förinta ekonomin, med inbyggd skuldbeläggelse av inbördeskrigets utsedda motpart. I USA kan handelskriget med Kina ursäkta ekonomins nedtagning, återigen med en inbyggd syndabock inför det planerade kriget mellan USA och Kina. Politikerna vet precis vad de gör — kalamitet med identitet.)

Räkna med att ledarna för de nya faserna redan väntar förberedda i kulisserna. När en splittrad västvärld står i lågor, undantagstillstånd och tyranni, skall någon amerikansk president spela aggressor för WW3. Scenen är därmed uppställd för Öst att stiga in och ’befria’ Väst — samt etablera den Nya världsordningen (NWO).

Loggbok

Står vi på randen till WW3 — igen? 🎞️ Are We on the Brink of World War 3?

Allvarliga krigssignaler
Under sammanfallande dagar nu i juni 2018, har: Bilderberg, Nato och G7 mötts, med bl.a. fokus på Iran & Ryssland. En så anmärkningsvärt samordnad diplomatisk insats indikerar allvarliga, omfattande intentioner på väg att realiseras. Min personliga gissning rör regimskifte i Iran, med dödlig konfliktfront mot Ryssland och Kina. Även Ryssland och Kina (med Iran) har haft sitt säkerhetsmöte samma dagar i juni. Alla betydande ledare på konfliktens båda sidor var samtidigt involverade i möten, vilket är unikt. Ovanligt många länder har representerats, t.o.m. Vatikanen.

Planeras mer krig i Mellanöstern?
Filmen nedan visar en stor transport av stridsfordon i USA, målade för ökenstrid. Kommer ni ihåg Natos stora förstärkning av Östeuropa i början av 2017? De fordonen var också ”ökenmålade”, och skeppades troligen vidare söderut.

Be till Gud. Gratulera den svenska fredsrörelsen för deras ihärdiga & synliga engagemang. Stöd dem som är ute på gatorna och protesterar. 🎞️ ”Tanks” for Rolling Through

Sverige

Sverige förser ISIS med vapen!
http://new.euro-med.dk/20170901-nato-israel-and-sweden-exposed-to-regularly-fly-weapons-and-chemical-weapons-from-bulgaria-to-middle-east-terrorists-investigative-journalist-interrogated-and-fired.php

Hur tror politikerna att folket reagerar när det blir allmänt känt att Sverige står bakom terrorister de påstår sig bekämpa? Terrorn på Drottninggatan var ISIS, dvs. Svenska staten. Etablerad svensk lydmedia håller som vanligt tyst, eftersom de är kontrollerade, och inte avser att låta folket veta vad som egentligen pågår.

Gotland återmilitariserades exceptionellt snabbt i september 2016. I januari skrev dåvarande arméchefen generalmajor Anders Brännström att ”vi kan vara i krig inom några år”. Iskander-missilerna i Kaliningrad når södra Sverige, varför Gripen-planen har flyttats från Ronneby till hemliga platser.

Syrien

2016-12-23: Syrien har tillfångatagit officerare från: USA, Storbritannien, Frankrike, Tyskland, Israel, Turkiet m.fl. ur en kommandocentral för ISIS i Aleppo. ISIS är en bluff, en västkontrollerad legoarmé för att skapa det 3:e världskriget. ISIS-krigarna som har smugglats in i Europa och Sverige är till för att skapa terror, inbördeskrig och undantagstillstånd i Europa, för att kunna köra över folkligt motstånd mot ett 3:e världskrig. Slutmålet är en global tyrannisk mardröm som får Stalin, Mao och Pol Pot att framstå som söndagsskolegossar. Dessa sanningar kallas nu rysk propaganda. De som säger dem kallas ryska agenter.

Taktiska kärnvapen mot Syrien?
Osäkra uppgifter hävdar att USA eller Israel attackerade iranska styrkor i Syrien, bl.a. ett vapenförråd. Glittret och jordbävningen (2,6 på richterskalan) indikerar taktisk kärnladdning. Freden i Korea driver khazarmaffian till kraftansamling för att starta WW3. 🎞️ huge explosion at 47 Brigade arms depot in #Hama

Syrien, ny Tonkinbukt?
De krigsskepp som USA skickar mot Syrien är föråldrat hjälplösa mot moderna ryska missiler. Situationen påminner om hur USA:s regering bedrägligt lät Pearl Harbor attackeras 1941. Man beordrade alla moderna krigsfartyg bort från hamnen, och lämnade kvar gamla krigsfartyg från WW1, i ett avsiktligt blodsoffer av amerikanska matroser, för att USA:s allmänhet skulle acceptera krig.

Överraskningsangrepp på fartyg är en gammal beprövad metod att dra in USA i krig: USS Maine (1898), RMS Lusitania (1915), Pearl Harbor (1941) och Tonkinbukten (1964).

”Damaskus skall utplånas som stad och bli en ruinhög, övergiven för alltid.” (Jesaja 17:1) Damaskus har sedan biblisk tid hittills alltid varit bebodd.

USA

2016-10-05: Gen. Mark Milley, stabschef i USA:s armé, varnade att USA är berett att förstöra sina fiender, i kommentarer som var tydligt riktade mot Ryssland: ”… vi skall slå er hårdare än ni någonsin tidigare slagits.” Nästa stora konflikt blir mycket dödlig, olik allt annat USA sett sedan 2:a världskriget, med strider i stora befolkningscentra.

Sedan krigshöken John Bolton trädde in som Trumps säkerhetsrådgivare, har (enl. källor) USA sänt stora mängder soldater till Jordanien, med stridsvagnar och taktiska kärnvapen [sic]. Djupstaten vill ha storkrig i Mellanöstern, och i förlängningen WW3.

Sydamerika är lierat med Ryssland & Kina. Om USA skapar storkrig i Mellanöstern, kommer en allians av ryssar, kineser, ISIS m.fl., MS-13, och drogkarteller att skapa terrorkaos i USA — stödda av USA:s djupstat [sic].

Ryssland

Interfax (2016-10-02): Oktober 4–7 håller Ryssland en massiv civilförsvarsövning som involverar över 40 miljoner personer och över 200.000 professionella räddningsenheter. Man skall öva bl.a. katastrofvarning, evakuering och medicinsk vård under nationell kris.

The Daily Sheeple (2016-08-31): Ryssland har mobiliserat 300.000 soldater ur reserven. Enl. Pentagon har en mobilisering som denna aldrig tidigare skett i Ryssland — inte för Krim, Georgien eller ens Tjetjenien. Dess omfattning är förbluffande, och i storlek närmare invasionen av Tjeckoslovakien 1968. Ryssland och allierade har nu runt 500.000 män i beredskap vid gränserna mot Ukraina, Baltikum och Polen.

Kina

Nya Tider (2016-09-13): ”Xi Jinping höll på 95-årsdagen av det kinesiska kommunistpartiets grundande ett tal där det framkom att Kina inte längre tolererar nuvarande världsordning och inte räds de ’onda krafter’ som upprätthåller den. Den kinesiske presidenten sade även att en allians med Ryssland kommer göra Nato maktlöst.”

Dagens Kina är Japan 1929-1941: industriellt expansiv med resursbrist. McCollum-memot (1940) anvisade hur Japan skulle provoceras till att angripa Pearl Harbor. Idag låter USA samma metoder provocera Kina till angrepp. Exakt hur det spelas ut återstår att se. (Angrepp på Taiwan? Flottkonfrontation med USA i Sydkinesiska havet? Röd gryning i USA? EMP i USA?)

När Nord- och Sydkorea förenas, förlorar Kina inte bara en allierad, utan en väsentlig del av sitt försvar. Dessutom kan Nordkoreas militär ställas med Sydkoreas på USA:s sida. Militär närvaro och råvarublockad var väsentliga delar i McCollum-planen.

sanning_kors_logo_3

2 reaktioner till “Stoppa 3:e världskriget

Kommentarsfältet är stängt.