Judar & Israel

Uppdaterad 2019-december-02

Judiska maffian

🎞️ Judiska maffian

Israels nukleära utpressning

🎞️ Ringhals & Fukushima

Israel har planterat kärnvapen i större amerikanska och europeiska städer för att utpressa tillhörande regeringar. Detta kallas deras Samson-alternativ, och avslöjades först av Seymour Hersh.

Israels ICBM:er är avsedda mot USA!

Veterans Today meddelar problematisk information om Israel:

  • Israel har minst 10 ICBM:er (hjälpt av Indien), med nukleära MIRV-stridsspetsar, i silon byggda av US Army Corps of Engineers, med 11.000 km räckvidd, specifikt och enbart för att användas mot Nordamerika [sic!].
  • US Army Corps of Engineers har spenderat miljarder dollar på att bygga ett vidsträckt nätverk av underjordiska kärnvapenskydd åt Israels judiska befolkning (inte åt den palestinska), inklusive en kommandobunker till Netanyahu och hans stab.

Slutsats: Israel planerar en falsk kärnvapenattack mot USA, som kan skyllas på t.ex: Ryssland, Iran, Kina — för WW3 — med USA:s eget bistånd.

🔗 Treason: Nuclear First Strike on America, It will be Israel

Israels s.k. ”Samsonalternativ”, med planterade kärnvapen i ett flertal stora västerländska städer, avslöjades 1991 av Seymour Hersh: 🔗 The Samson Option

Psykopater kan göra vad som helst mot vem som helt, var som helst, när som helst. De har varken hämningar eller moraliskt omdöme. USA:s psykopatelit kan obesvärat använda sina skattebetalares pengar till att förbereda en kärnvapenattack på den egna befolkningen. Maktens pris i människors liv & lidande bekommer dem inte.

Hawaii

Israeliskt nukleärt terrorförsök mot Hawaii?

alohanuke

Missilvarningen på Hawaii 2018 jan 13 påstås av myndigheterna ha varit ett misstag, då någon ”råkade trycka på fel knapp”. Det är en lögn. Det finns ingen ”fel knapp” att ”råka” trycka på, med 5 säkerhetsspärrar, varav den sista kräver 2 personer samtidigt med var sin nyckel. Dessutom fanns ingen anledning att vänta i hela 38 minuter innan man korrigerade ”misstaget”. Vittnen i Hawaii har sett en ”meteor” som sprängdes. Med lögner och tystnad berättar myndigheter och medier att något allvarligt pågår.

Djupstaten avfyrade nukleära missiler mot Hawaii, från en israelisk ubåt (eller CIA:s Dark Fleet), för att starta WW3. Missilerna upptäcktes av Pacific Command, och sköts ner. Efter 38 minuter var ubåten bekräftat utslagen. Det finns bara ett land i hela världen som kan avfyra en nukleär missil mot USA, och komma undan med det. Landets namn är… Israel! Nukleärt terrorhot är nu en realitet.

Israel borde år 2018 ha 3 st. Dolphin 2 ubåtar. Med tiden visar det sig om alla är kvar.

Är uppgiften sann att Obama, Bill & Hillary Clinton m.fl. var på Hawaii under incidenten, kan det innebära att djupstaten desperat vill hindra dem från att tala under kommande rättegångar. Samma elit som producerade WW1 & WW2, tänker ge oss WW3, för global teknokrati. Det är just nu en tunn hinna mellan fred och världskrig.

Trumps storm har börjat. Eliten är desperat, och har troligen aktiverat en reservplan. Den närmaste tiden blir mycket osäker och farlig.

Upd Trump påstås ha avfyrat missilen för att framtvinga DEFCON 1, och därmed en datadump från NSA:s servrar på Hawaii, som enda väg att komma åt information mot djupstaten.

Atlanta flygplats, december 2017

atlanta_2017

Något ovanligt hände vid strömavbrottet på Atlanta flygplats, dec 17, där även backup-elen slogs ut. Därmed blev sensorerna mot nukleära transporter utslagna. Alla flyg ställdes in under nära ett halvt dygn — utom ett fraktplan från israeliska CAL Cargo Airlines Ltd. Det tilläts flyga till Liège, Belgien, där samma israeliska företag äger dem som hanterar gods — med rätt att sköta det utan tullpersonal.

Israel har egna atombomber; men vid falska terrorattacker behövs bomber som inte kan identifieras som israeliska. Smugglades här bomben mot Hawaii?

Upd En Trump-lojal enhet kan ha skeppat material från CDC till ett biolabb i Israel, möjl. djupstatens biovapen avsedda mot USA:s befolkning.

Israels geologiska attack på Hawaii 2018

PGV-2018-05-22_9-09-05_0

Vulkanutbrottet på Hawaii är centrerat kring Puna Geothermal Venture (inringad i bilden ovan), vilka har använt fracking (sedan 1993) för att avleda lava från Kilauea till East Rift Zone och skapa nya stora öppningar som destabiliserar geologin, och möjligen får Hilina Slump i Hilina Fault System att kollapsa, med åtföljande mega-tsunami mot USA:s västkust. Hilina Slump har på kort tid rört sig hela 2 meter, en geologiskt enorm förändring. Fracking nära en vulkan [!] är så sanslöst dumt att de allvarliga följderna måste vara avsiktliga.

Puna Geothermal Venture ägs av Ormat Technologies Inc., som grundades 1965 i Yavne, Israel av Lucien och Yehudit Bronicki, vilka båda ledde företaget fram till 2014. Högkvarteret ligger nu i Reno, Nevada, medan produktionen är kvar i Yavne, Israel. Kopplingar till Rothschild finns.

Hamas ❤ Israel

Hamas beskrivs som en palestinsk organisation i konflikt med Israel. Det är fel. Hamas uppstod ur en infrastruktur som Hitler bildade i Mellanöstern under WW2. Efter kriget antogs muslimska förtecken, och Hamas blev Israels redskap, formellt grundad ur västkontrollerade Muslimska brödraskapet. Israel finansierar och kontrollerar Hamas. israeli-terrorismNär Israel vill döda palestinier på Gazaremsan låter de Hamas avfyra någon harmlös ”fyrverkeripjäs”, varefter Israel tillåter sig att flyga in med helikoptrar och spreja den palestinska civilbefolkningen med vit fosfor — och döda tusentals. Israel har anklagats för folkmord på Gazaremsan.

REUTERSWhitePhosphorusGazaOCL
IDF sprejar vit fosfor över civila i Gaza.

I ett parlamentsval 2006 fick Hamas 44,5% och Fatah 41,5% av rösterna. Efter inbördeskrig med Fatah har Hamas styrt Gazaremsan utan nya regelbundna val. Typiskt Israel, att kapa makten (med våld) när tillfälle gavs! Hamas anklagas för att trakassera journalister, tortera och beskjuta obeväpnade demonstranter mot Hamas, och att stänga sjukvårdskliniker på Gazaremsan. Att sabotera palestinsk sjukvård och hindra journalister att rapportera från Gaza tjänar Israel, inte Gazas befolkning.

PS: Margot Wallström hamnade på plats 8 i ”nazistjägarna” Simon Wiesenthal-centrets lista över år 2016:s 10 mest antisemitiska. Det betyder att hon gör saker rätt. Tack, tant Wallström!
PS2: Israel kontrollerar både Sverigedemokraterna och invandringen (både problemet och reaktionen). Hamas ger idéer om vad Sverige kan vänta när SD tillåts ta över regeringsmakten inför kommande (planerade) inbördeskrig.

Judinnan & Kol Nidre

synagogueofsatan

När jag i grundskolans högstadium i slutet av 1970-talet ifrågasatte förintelsen, pekade lärarna på mig och sade: ”Antisemitiska tendenser!” Sedan sattes jag i åtgärd.

Vid ett tillfälle gick jag och andra tonåringar med några vuxna på hembesök hos en judinna. Vi åt en stillsam måltid, och jag sade till judinnan: ”Det här var trevligt, hördu! Kan du inte berätta om någon av era högtider — tag Kol Nidre?” Judinnan satte sig ner likt en mysig sagotant och började berätta: ”Jo, Kol Nidre är en årlig högtid där man avsvär sig bundenheten till alla löften man avgett under året…”¹ Sedan tystnade hon tvärt. Vi svenska gäster blev också tysta — och storögda. Judinnan bröt tystnaden och tjöt: ”Det här är förtal!” En tonåring sade: ”Men ingen har sagt något.” Jag frågade då judinnan: ”Om man ber er att berätta om era högtider, är man antisemit då?” En av våra vuxna tittade på mig och sade: ”Nu är du tyst.” Sedan gick vi hem.

Efteråt kunde de vuxna berätta för oss att judarna hade skickat torpeder på dem — stora biffar som skrek och hotade dem att inte berätta vad som hade hänt under middagen. (De vuxna kunde berätta för oss, eftersom vi redan visste. Det låg nog också i judarnas intresse att vi barn fick bli varse om hotbilden mot den som berättar.) De vuxna hade inga blåmärken när de berättade, men jag har ett vagt intryck av att de även kan ha blivit slagna.

Så de vuxna hade alltså tänkt sig att det var jag som skulle sättas i åtgärd; men det blev de vuxna som lyckades sätta sig själva i åtgärd. Så kan det gå när idealitet konfronterar realitet.

¹Egentligen avsvär sig judarna sin bundenhet till alla löften, eder och kontrakt under kommande år, till nästa Kol Nidre. Kol Nidre inträffar under Yom Kippur, det judiska årets heligaste dag.

samuel jews

Förintelsen

judarantal

Antal judar i hela världen, enl. Jewish World Almanac:
• 1938: 15.748.091
• 1948: 15.753.638
Den judiska världsbefolkningen var större efter 2:a världskriget än före! Varifrån kom de 6 miljoner judar som blev förintade? Utomjordiska judar?

Edgar J. Steele uttrycker det syrligt: ”I hela tyskockuperade Europa fanns 2,4 miljoner judar. Efter kriget ansökte 3,8 miljoner judar om skadestånd för förintelsen. Resterande 6 miljoner gick tragiskt förlorade.” Winston Churchill nämnde aldrig att någon förintelse av judar någonsin ägde rum i nazityskland.

Holocaust Card

Israel och det judiska folket har tjänat enorma belopp på lögnen om förintelsen, och använder all sin makt inom media och politik till att förhindra att sanningen kommer fram. Lögnen om gaskamrarna tjänar flera syften:
• Förebådande programmering (predictive programming)
• Legitimitet åt staten Israel
• Enorma finansiella kompensationer till Israel och judar
• Belasta Tyskland efter WW2
• Demonisera den vita rasen för planerad, framtida vit genocid

För att undvika framtida krig och tyranni i Europa, är det helt nödvändigt att klarlägga sanningen om 2:a världskriget, där förintelsen är en väsentlig icke-del. Världsutvecklingen idag är av en sådan art att vi inte kan vänta i decennier på att låta sanningen långsamt sippra fram. Det måste till en kraftansamling från hela forskarsamfundet samt från media inom kortast möjliga tidsramar. De krafter som skapade 2:a världskriget, arbetar idag på att skapa ett 3:e.

holocaust_lies

🗑️ Döljda sanningar om WW2
🔗 Hellstorm — Dokumentär om WW2 av Thomas Goodrich & Kyle Hunt (svensk text).
🔗 Dokumentär om förintelsen — Dokumentärserien ”EUROPA – The Last Battle” tycks vara producerad av svenskar. Bra gjort!
🔗 forintelsen.nu — Testa dina kunskaper om förintelsen.

Judendom ✡ Folkmord på vita

kabbala israel ted pikeTheodore Pike citerar judarnas kabbala i boken: ”Israel: Our Duty… Our Dilemma” (1984). Kabbala är ”ett försök av fariséerna och deras ättlingar att vrida kontroll över denna världen från Gud, och ge den till sig själva.” Detta är definitionen av satanism — att ersätta Gud. Judendom i sitt kabbalistiska hjärta är satanism, eller som Jesus sade: Satans synagoga. Det är därför en jude inte måste tro på Gud. Vi goyim (vita européer) betraktas av kabbalister som ett slags demoner som hotar judisk makt. Kabbala rekommenderar utrotandet av oss goyim som den högsta religiösa plikten. Judarna skall erövra världen ”med bedräglig list närhelst möjligt. De [goyim] måste bekämpas oavbrutet tills en lämplig ordning har återställts. Med tillfredsställelse säger jag att vi skall befria oss från dem [goyim] och härska över dem.” (I, 160a, Pranaitus Trans. p.74)

Citat ur boken:
”När Gud uppenbarar sig, skall de [goyim] sopas bort från jordens yta.” (I Ber. 25b)
• När judarna dominerar världen, skall messias ”visa sin styrka och utrota dem [goyim] från världen.” (III, Schemoth, 7 and 9b, de Pauly.)
”När dessa [goyim] skall utrotas, blir det som om Gud hade gjort himmel och jord på denna dagen…” (I, Ber. 25b)
”Vid tillfället då den Helige […] utrotar all världens goyim, skall blott Israel fortleva.” (Vayschlah, follo 177b de Pauly, Webster p.373)

bolsjevik_murder
I bolsjevikernas ledning fanns nästan bara judar. Ryska revolutionen 1917 var ett judiskt hatbrott, en orgie i tortyr och massmord på miljontals oskyldiga vita, kristna goyim.

Vår gode Jesus är milt uttryckt en skarp kontrast till kabbalas antikrist-messias, som förmodas utrota oss vita goyim. Nu syns i alla fall tydligt att folkmord på vita planeras, medan Israel förbereder bygget av Jerusalems 3:e tempel. Den vita rasens förgörelse är central i gobalismen. Till många judars försvar skall sägas att de flesta är ovetande om den djävulska agendan, och delar inte alls dess mål.

Chabad

rabbi-jews-judaism

Talmud

”Goyims ägodelar är som en öken ingen äger, och alla [judar] som beslagtar dem har förvärvat dem.” (Babyloniska Talmud, IV/3/54b)

Förutom massmord på vita kristna, tog bolsjevikerna vad de ville från dem. Globalisternas ’Agenda 2030’-folk tillåter inget ägande (utom för ”eliten själv”).

Nu blir det komplicerat

Zionister driver den vita rasens utrotning. Förintelselögnen från WW2 var förebådande programmering av den ohyggliga tanken att miljontals människor industriellt kunde gasas ihjäl. Judarna gasades inte; men de avser att göra det med oss vita. ”Eliten” har redan gjort stora inköp av vätecyanid [sic], den aktiva ingrediensen i Zyklon B (🔗 Democid på väg i vår tid).

Det pågående mjuka folkmordet på vita skall bli hårt.

zionazi medal
”Zionazi”-medaljen påvisar samarbetet mellan nazister och zionister under WW2.

Nazisterna riktade udden mot zionisterna, men nazister och zionister samarbetade. Hitler hade en judisk husläkare som han skyddade. Haganah (embryot till Israels armé) finansierades och tränades av och i nazityskland under WW2 [sic]. IDF har ett arv från nazisterna!

Nazisterna insåg att Tyskland hade för små industriella resurser, och skulle behöva USA:s. Efter WW2 fördes nazistiska vetenskapsmän till USA (Operation Paperclip), där de infiltrerade amerikanska institutioner. Nazisterna tog över USA inifrån, och sitter nu i dess djupstat, tillsammans med zionister, kommunister och andra infiltratörer. Tysklands fastland besegrades, men aldrig nazisterna i sig — tvärtom.

Nordiska motståndsrörelsen är socialistisk, ur svensken Rudolf Kjelléns nationalsocialism från 1910 (som Hitler tog efter), och därmed knuten till Per Albin Hanssons folkhem. Socialismen är en zionistisk skapelse. Zionisterna skapar globala nätverk, där olika delar (helt avsiktligt) står i skenbar opposition mot varandra (likt Israel-kontrollerade Sverigedemokraterna spelar folkliga invandringsmotståndare samtidigt som de lyder globalisterna). NMR kunde mycket väl vara en zionistisk psyop, kontrollerad av Mossad (🔗 White TV). ”Eliten” är känd för att kontrollera och finansiera båda sidor i väsentliga konflikter, som när globalisterna nu avsiktligt driver fram nationalism i Europa för globalistiska syften [sic].¹

”Eliten” högst upp är varken judar eller nazister, utan luciferianer. Nazister och zionister är blott redskap. ”Eliten” bygger upp redskap, utnyttjar och sedan förstör de uttjänade. Israel skapades, utnyttjas och kommer slutligen att förstöras. Även jordens rådande luciferianska ”elit” är någons redskap, uppbyggd och utnyttjad, för att uttjänt förstöras och ersättas med något värre (blue avians?). Ljuset är mycket starkare; men människorna har valt mörkrets värdegrund. Mänsklighetens öde avgörs av dig som läser detta, genom de värderingar du tillämpar i din vardag. Om allmänheten väljer sanning och frihet, väcks goda krafters sympati och biståndsvilja; folket kan exponera och avsätta ”eliten”. Om de breda folklagren inte väljer sanning och frihet, kommer inga goda krafter att tvinga på sin hjälp; ”eliten” kan då härska.


¹”Eliten” förstör allt som ger styrka och oberoende: familj, religion, etnicitet och nation. Feminism förstör familjen, islam kristendomen, massinvandring etnicitet. Nationalism och rasism väcks just nu som vapen mot folket; båda skall sedan förstöras. Jordens alla raser skall sammansmältas till en enda blandras. Nationerna skall brytas upp till nya regioner (efter nationalistiska inbördeskrig?). Folk skall både upp- och utrotas.

🔗 The Hidden History of the Incredibly Evil Khazarian Mafia

sanning_kors_logo_3

En reaktion till “Judar & Israel

Kommentarsfältet är stängt.