Genuskriget, eliten & Bibeln

Uppdaterad 2019-juli-08

Genusdagis & civilisationens slut

IC6TepzpqMCu6UMH1-AesbGLN4WGzmmjNAq8xhmEc6yKx73lKNgZazQYoFyW3QbuBVc=w530-h223-p
Det är känt sedan mycket länge att den teknokratiska eliten (globalisterna, NWO) avser att göra oss till androgyna, asexuella, sterila drönare.

Det började på 1900-talet med att kvinnorna klippte håret och drog på byxor. Sedan kom homosexualitet och feminism som skall göra kvinnor till en annan sorts män. När sexualiteten allmänt perverterats skall den stängas av. Slavarna skall inte ödsla energi på någon sexuell aktivitet — alls. Därefter skall hela befolkningen göras steril (tillsatser i mat, vatten, vacciner m.m.). All fortplantning sker in vitro (provrörsbefruktning) under elitens kontroll, i kombination med transhumanistisk genmanipulation och tekniska implantat (nanobots). Drönarna sätts i en hive-mind utan individualitet, privatliv, egendom eller rättigheter (ens till liv) i det mest djävulska tyranni som jorden någonsin skådat.

Framtidens människa blir en helt annan varelse än 1900-talets sista generationer äkta människor, så som Gud skapade oss (folkmord). Låt genusdagis vara deras sista steg; låt dem inte gå längre. ʕ•ᴥ•ʔ

Regnbågen är en satanistisk symbol
Abort är mord

En själ kan gå in direkt efter konceptionen. Varje abort kan innebära att en själ upplever mord. Enligt goda kristna värderingar är abort allvarligare än andra mord. Det finns dock undantag, som våldtäkt och fara för moderns liv. En själ vet vad den gör — går den in efter en våldtäkt, deltar den i våldtäkten.

moloch
Babylons postnatala aborter

I satanistiska Babylon hade man sexorgier. Resulterande barn brändes levande till Moloch. Väst upprepar nu Babylons satanistiska sex med barnamord (aborter). Medicinsk-etiskt har man redan argumenterat för postnatala aborter upp till 3 års ålder.

celine-dion-demonic-clothing-line
Celinununu — Céline Dions nya klädmode för barn — offerdräkter, dödsmärkta för ”elitens” planerade democid på vita ☠

🎞️ Lot of Money in Burning Babies!

Why-do-you-abortion

LBAC_-_Anatomy_Lessons_for_Feminists_-_NOT_your_Body_-_NOT_your_Choice

Barnamord legaliserat

USA:s 3 delstater: New York, Virginia och New Mexico har legaliserat barnamord (🔗 Barnamord för organ och blod). Modern och läkaren tillåts att gemensamt avliva ett nyfött barn [sic!]. För kulturmarxisterna är detta en stor seger.

Mord är mord är mord, och vänstern är djävulsk är djävulsk är djävulsk! Krig och aborter är en dödskults rituella offer, för att vinna demonernas bistånd. Barn anses ha en speciell andlig och biologisk renhet. Såväl levande barn som deras kroppsdelar kan utnyttjas av den satanistiska ”eliten”. Vävnad från aborterade barn används redan i livsmedelsindustrin (🔗 Aborterade barn i livsmedelsaromer), så konsumenter görs medskyldiga till kannibalism. Även vacciner kan produceras med vävnad från aborterade barn, och innehålla proteiner och DNA från barnet (🔗 Vacciner, aborter & fostervävnad).

Aborter placerar livets värde på ett sluttande plan. Ett samhälle som mördar sina barn tvekar inte att mörda dig. Folkmord, democid, på främst vita och kristna är på väg (🔗 Democid på väg i vår tid). 🎞️ Arizona Baby Drop — Brottet döljs med en handduk framför kameran.

Folkmord på vita

Livmödrarna skapar nästa generation. Vill man förstöra den vita rasen, ges vita livmödrar åt svarta män, inte svarta livmödrar åt vita män:

misceg

Äkta kyska mödrar

Vid obduktion av gamla kvinnor, finner man manliga celler i deras hjärnor. De kommer från alla män de haft sex med, under hela livet. Spermierna tränger in i kvinnan, vars kropp samlar på sig manlig säd för att träna upp immunförsvaret så det inte angriper fostret. En kvinna som haft sex med flera män ger fostret sämre skydd. Det har alla folk förstått i alla tider, när de sett lösaktiga kvinnor få små sjukliga barn eller bli sterila. Horor föder oäkta horungar; kyska föder äkta barn. I dagens promiskuösa Sverige är barnen sjukliga. Det är så modernt.

Äkta kyska hustrur

I djurvärlden förekommer livslång parbildning. En parningsritual aktiverar en bondningsmekanism som varar livet ut. Hos människan aktiveras en bondning vid livets första samlag, för ett livslångt äktenskap. Det är en engångschans i livet. En kvinna som har haft sex med så mycket som en enda annan man, kan inte bilda sanna äktenskapliga band, och aldrig bli en äkta hustru. Det är därför de okyska skall vara svartklädda vid bröllopet. Gud välsignar åtminstone det goda försöket. Ett äktenskap med en hora måste hållas samman med ren viljestyrka, eftersom det biologiska stödet saknas. De som gifter om sig är snart skilda igen.

Feminismen & Bibeln

WP0_feminism adam-och-eva
”Elitens” mångtusenåriga strävan mot globalt luciferianskt herravälde beskrivs i Bibeln (1 Mos 3).

För att komma åt Gud, avser Lucifer att förstöra mannen. För att komma åt mannen, närmade han sig kvinnan. Denna irrationella, rationaliserande varelsen lydde ormen i ett försök att nå visdom, vilket är något hon är oförmögen till, eftersom det är emot hennes natur. Hon syndade genom att agera enligt Lucifers anvisning, istället för mannens — hennes väg till Gud. Mannen i sin tur syndade genom att följa kvinnan, istället för att leda henne. Han agerade enligt kvinnans anvisning, istället för Faderns.

Så lyckades Lucifer vid den tiden att omvända och omstörta den naturliga hierarkiska ordningen. Vår tids feminister söker fortfarande Lucifers ”visdom”, och mannen följer henne alltjämt, i orubblig kärlek till sin blida följeslagarinna, genom vilken han kan återuppleva Faderns skapelse av sin egen avbild.

Gud skapade kvinnan som assistent till mannen. Hon är förstås en fri varelse under Gud, om än specialbegåvad som assistent. Svenska feminister väljer paradoxalt att fortsätta lystra till Lucifer. Våra små kvinnor och tanter löper lösa i samhället, och angriper vita män som värnar deras frihet, men välkomnar falska läror som förslavar kvinnan; de ignorerar gängvåldtäkterna på sina systrar, och hör inte sina döttrars klagan och skrik. Åh, styggelse, vik hädan!

☞ Mina kristet ortodoxa ståndpunkter till trots, är jag blond och blåögd av germansk stam ur norrländska skogar från årtusenden. Förutom att det är kul att retas med lösaktiga slynor 😉, är det viktigt att bilda en moralisk front mot dagens depravering.

Civilisation vs sexuell frihet

Feminism och sexuell ’frigörelse’ är social ingenjörskonst, inga spontana gräsrotsrörelser, för att fasa ut kön, äktenskap och kärnfamilj, i en större agenda att destabilisera och avfolka samhället inför en totalitär, teknokratisk världsregim.

I boken 🔗 ”Sex and Culture” jämför professor Unwin 80 ’ociviliserade’ och 16 ’civiliserade’ kulturer från de senaste 4.000 åren. Han fann att heterosexuell monogami gav störst produktivitet inom konst, vetenskap och teknik. Revolt mot kyskhetens bojor och krav på sexuell frihet dränerade produktiviteten och fällde civilisationen till dess förgörelse. Det mest anmärkningsvärda var att han inte kunde hitta ett enda undantag. Året 1968 är därmed den västerländska civilisationens dödsdom. ”Elitens” luciferianer visste vad de gjorde med “sex, drugs and rock’n’roll”.

De som förespråkar fri sexualitet är på fel sida i mänsklighetens historia.

En paradox med sexuell frihet är att en stor andel unga män blir sexuellt utslagna. I västvärlden har hela 80% av unga män svårigheter att få sex. Andelen män under 30 år som inte alls har haft sex på minst ett år har stigit från 13% till 🔗 28%. Unga kvinnor har däremot lätt att få mycket sex. Motsägelsen förklaras med insikten att kvinnor är mest attraherade till psykopater, och samlas kring de 20% med störst social makt och status.

refugees_welcome_kiss
Kvinnor älskar de laglösa — och migranter!

refugees_welcome_noneillegalEn betydande andel män hamnar därmed utanför reproduktionen, och alieneras från samhället, dvs. förlorar motiv att upprätthålla det. Extrema exempel är den senaste tidens terrorattacker av ’incels’ (involuntary celibates). I USA, maj 2014 dödade 22-årige incel 🔗 Elliot Rodger 6 personer och skadade 14 (knivhögg, sköt och körde över), enligt hans manifest för att han inte kunde få någon kvinna [sic]. I Kanada, april 2018 dödade 25-årige incel 🔗 Alek Minassian 10 och skadade 14 när han avsiktligt körde över fotgängare på en trottoar, mestadels kvinnor.

Sexuell frihet för kvinnor betyder celibat för goda män, psykopaternas vår och civilisationens höst.

refugees_welcome_love

Trots feminismens ’frigörelse’, som låter kvinnor konkurrera med män om makten, är kvinnor ändå bara attraherade av män som kan dominera dem. Frisläppta från make och familj, springer små kvinnor och tanter lösa i samhället, upptagna med att söka upp psykopatiska män med makt, för mer psykopater i nästa generation, och i förlängningen döden för vetenskap och demokrati (🔗 Sociala predatorer).

Kvinnor är naturligt hypergama (söker partner av samma eller högre status), och dessutom biologiskt konstruerade för att klara betydligt mer sex än en man. En svensk transplantationsläkare jag hörde på ’80-talet, som i yrket behövde bekräfta släktskap, fann att hela 15% av barnen hade en annan far än vad kvinnan uppgett. (Dagens siffror torde vara högre.) Kvinnan är mindre monogam än mannen. Utan starka sociala ramar förstör kvinnan äktenskap och familj.

Jag gillar inte alls muslimernas sätt att hantera små kvinnor, men tvingas erkänna att det finns en poäng. Undersökningar visar att europeiska kvinnor uppfattar muslimska och afrikanska män som sexigare och mer maskulina än Europas femininiserade, fridsamma ’betamän’. Än värre, har man funnit att européer som konverterar till islam attraherats av islams strikta patriarkat.

Detta bildspel kräver JavaScript.

refugees_welcome_london
Bedårande tokkärringfrö på virriga äventyr i stora världen

Kvinnornas paroll: ”Refugees Welcome” må se ut som ett medvetet projekt att förstöra Europas frihet & välstånd, samt förslava sig själva i ett brutalt patriarkat; men jag tror faktiskt inte att kvinnorna har den minsta medvetna aning om innebörden av vad de gör.

Det är bara att önska Västs rara små tokkärringfrön och fullt utblommade tokkärringar lycka till med allt konstigt motsägelsefullt de gör, och hoppas att det ändå löser sig i slutändan — hur omöjligt det än må te sig.

Slaveri & kvinnor

women control 1
En central metod för att kontrollera slavar går ut på att förödmjuka männen och ge kvinnorna makten, enligt en gammal romersk slavmanual som (i översättning) användes under det amerikanska slaveriet. Slavarnas samhälle är ett matriarkat. Den nordiska Hel-kulten var ett matriarkat, varur ordet ”helvete”.

julfest2017
Enligt Dr Elizabeth Bates forskning är det kvinnan, inte mannen, som uppvisar den största tendensen att kontrollera sin partner. ”♪ Det är kvinnan bakom allt.” Kring judar och vodou finns temat: kvinnlig kontroll över män. Hunsade judiska män är ett karakteristiskt fenomen. Kvinnans inherenta subjektivitet används till attacker på samhället (#metoo). Kvinnor attraheras mer till psykopatiska män, vilket kan förklara korrelationen mellan urbanisering och kontroll, då nya generationers egenskaper skiftar åt det predatoriska. När samhällen angrips, har just kvinnorna en besvärande tendens att betjäna angriparna (soldaterna), utan lojalitet med sitt eget folk.

aristophanes_assemblywomen
Kvinnans naturliga sympati med vänstertotalitära system finns dokumenterad sedan tusentals år.

Som vatten fyller kärlet det hälls i, fyller kvinnan kulturen hon hålls i. De som vill kontrollera ett samhälle, behöver bara ta kontroll över kulturformande institutioner (film, skola, jornalistik), och kvinnorna kommer av sin natur att fylla de nya ramarna. Kontrollerar de kvinnorna så har de även barnen, sedan följer männen. Det var så Hitler tänkte, och det är så den västerländska ”eliten” har gjort. Frihet kräver motvalls kärringar — min favorittyp.

Redan som barn hade jag svenska makthavare på andra sidan skrivbordet som sade till mig mellan 4 ögon att de skulle skapa ett ”nytt samhälle”, vilket jag förstod byggde på sofistikerad kontroll, inte frihet. Under kriget mot teknokraterna i Uppsala 1980 observerade jag hur kvinnans egenskaper flitigt utnyttjades till kontroll. Jag har aldrig haft så mycket kvinnor omkring mig som då. Efter segern var såväl eliten som deras kvinnor utom synhåll — tack och lov.

women control 2

☞ Ovan beskrivs hur makteliten utnyttjar kvinnans egenskaper. Det ser ganska mörkt ut, men tro inte att jag föraktar kvinnor. Kvinnan är en av Guds bästa skapelser, som dessvärre alltför lätt kan vändas till att tjäna onda syften.

I dagens Sverige, i skola och samhälle, kan man observera sofistikerad slavträning. Sveriges folk bearbetas vetenskapligt för slaveri; männen förödmjukas och kvinnorna ges makten. Folket svarar med att kröka rygg och blotta strupen. Måltiden är serverad! Arma idioter.

sanning_kors_logo_3

Annonser