UFO:n erkänns offentligt?

Uppdaterad 2019-juni-03

To the Stars Academy

Är UFO:n på väg att erkännas offentligt? Det tycks ske just nu (kontrollerat likt en psyop) via To the Stars Academy.

UFO-kunniga har i alla år avvisats när de försökt förmå medier och myndigheter att uppmärksamma fenomenet. Nu dyker organisationen To the Stars Academy upp, med folk från Pentagon och säkerhetstjänster, och får en direktkanal till etablerade medier. Det har inte hänt förut.

Närvaron av medicinsk kompetens rörande biologisk krigföring i To the Stars Academy är anmärkningsvärd. ”Virus från rymden” är ett medialt känt tema (förebådande programmering). Dödliga sjukdomar för genocid favoriseras bland miljö-globalister. Begreppet ”Disease X” har introducerats. Tvångsvaccinering kan ha dolda tillsatser för sterilisering, sjukdomar [sic] eller mind control (via nanoteknik).

Redan Wernher von Braun berättade för Carol Rosin att utomjordingar skulle ges en roll i elitens maktprojekt. Kanske är det vad som börjar spelas ut nu.

Visst finns utomjordingar (ET) därute, även kristna människor, med samma gener som vi, och egna biblar. Jag har mött dem. Den desinformation vi skall ges kommer att förneka de mänskliga och kristna aspekterna. De skall presentera onda utomjordingar som våra vänner, skapare och gudar [usch!], och lura oss i krig mot de goda. Dödliga pandemier och andra katastrofer som leder oss till en global polisstat kan skyllas på ET. Project Bluebeam skall med (laser-)hologram ge illusioner om ET-invasion och religiösa ”mirakel”, för att lura världsbefolkningen till att acceptera en global diktatur.

Vad vill utomjordingen med oss?

Därute finns olika arter, kulturer och strategiska positioner. En myrstack kunde fråga: Vad vill människorna med oss? Inte mycket. Om jag bygger ett hus kan myrstacken utplånas — inte av onda avsikter; den bara råkade vara i vägen. Mitt råd till myrstackar och människor är att leva obekymrat lyckliga den tid de har. För en del utomjordingar har vi betydligt större värde än en myrstack. De kan hjälpa oss, likt vi kan skydda chimpanser mot tjuvjägare. Andra passerar oss utan att ta notis, likt vi kan gå förbi en ointressant myrstack. En tyrannisk civilisation med förakt för svaghet kan passera oss utan fara, om vi inte har något de behöver (slavar eller råvaror). En civilisation av frihet och empati, men med en svår strategisk position och desperat behov av en planet att kolonisera, kunde döda oss för att själva befolka jorden. Precis som bland jordens civilisationer, finns olika karaktärer och motiv. Vissa gillar människor och kan vara till både god hjälp och gott sällskap, andra hatar oss djupt, och skulle omgående döda vid första anblick. Jag har mött avancerade kristna reptiler som mycket noga bemödade sig om att inte sabotera vår självkänsla och vår kultur. Jag har mött avancerade hedniska utomjordiska människor som inte gav ett öre för vår självkänsla, och dessutom avsåg att döda oss och ta planeten för sig själva [sic]. (Deras projekt torde ha stoppats totalt av Plejares 1980. Plejares är kristna människor, och Jesus favoritfolk i galaxen.)

Människor och reptiler, goda och onda, med eller utan respekt & hänsyn, på liv och död, på jorden som i rymden.

Universum är någons skapelse. Big bang teorin är fel. Någonting utanför skapelsen kan övertrumfa naturlagarna. Plejares har mätt Jesus själ, vilken har exklusivt unika gudomliga egenskaper. Kristendomen är stark i galaxen. Människan är Guds egen design, med ett stort värde för Gud, må vara att vi är värdelös ’boskap’ för somliga utomjordingar.

US Navy samarbetar med positiva ET. US Airforce har samarbetat med negativa, men bytt till positiva ET. US Deep State samarbetar med grundligt negativa ET, för global diktatur. Greys är slavar under Alpha Draconis, och har genmodifierat oss människor till att fungera som slavsoldater i ett stort slavuppror de förbereder, med jorden mitt i elden. Enligt Plejares (1980) är en Alpha Draconis flotta på väg hit, just mot slavupproret. Plejares ville inte säga när flottan skulle anlända; uppgiften var hemligstämplad. Blue avians har tusentals planetstora skepp i vårt solsystem för att motverka ett energifält som annars skulle göra tillvaron för svår för mörka (onda) själar.

Språk- och andra barriärer

Språkbarriär — ha! Vilken idiot här på jorden kom på idén att varelser tillräckligt intelligenta för att färdas genom galaxen skulle ha svårigheter att dechiffrera våra språk? Jag har mött många utomjordingar, men aldrig någon tillstymmelse till språkbarriär. Däremot har jag mött en ’förståndsbarriär’.

galaxy_questUtomjordingar kan vara superintelligenta, men samtidigt uppvisa påtagliga brister i förstånd och omdöme — vad vi här på jorden kallar ”visdom”. I komedin Galaxy Quest (1999) uppvisar både bläckfiskarna, människorna och reptilerna så relevanta tillkortakommanden att manuset kan misstänkas bygga på verkliga erfarenheter. Reptiler jag har träffat, förstod inte vår fantasi, och trodde att våra Hollywood-filmer var på riktigt, att vi dödade våra skådespelare 😱, och att filmerna återgav verkliga händelser 🤪. Mitt i prick för Galaxy Quest!

En reptilkvinna (IQ 180?) var på besök i min lägenhet när jag tillredde en enkel måltid. Jag bad henne att portionera ut färdig sås ur en tub. Hon klämde… och klämde… och ingenting kom. När jag tänkte ta över, sade hon: ”Nej, jag skall klara det här.” Och hon klämde… och klämde, men ingenting hände. Då tog jag tuben, skruvade av locket och drog bort det sigill som förseglar nya tuber. Sedan skruvade jag tillbaka locket och klämde ut sås. Hon sade återhållsamt: ”Nu åkte jag dit igen.” Sedan gick hon runt i lägenheten och grämde sig. Dessa supersmarta personers intelligens må vara extremt hög, men är knappast övermänsklig. Det kan jag intyga. Jag har testat dem. 😈 Reptilkvinnan arbetade med sociala verksamheter och studier bland både oss och sitt eget folk, och hade så 2 olika arter att jämföra med, vilket måste ha varit mycket intressant. Hon såg att de behandlade sina barn betydligt bättre, men att våra var mycket självständigare.

Mina egna erfarenheter av utomjordingar har jag skrivit mer om här: 🔗 Utomjordisk erfarenhet

Kommande Antarktis-Mars avslöjande är en lögn

Lydmedia väntas presentera en koppling mellan Antarktis och Mars, baserat på fossila fynd av utomjordingar. Men avslöjandet är en politisk lögn som saboterar det kristna narrativet, eftersom kristen värdegrund är i vägen för ”elitens” globalistiska projekt. [Källa: Steve Quayle]

Corey Goode

corey_goode_blueavians
Corey Goode, Blue avian och farkost tillhörig ett av USA:s hemliga rymdprogram

Corey Goode är en känd visselblåsare från amerikanska hemliga rymdprogram. USA avvisade de goda utomjordingar jag själv haft kontakt med, eftersom de ställde krav på kärnvapenavrustning. I stället gjorde Eisenhower upp med onda ET:s, som fick experimentera på människor mot att USA fick teknik. Corey Goode har mött rejält onda varelser, som Draco, och presenterar nu ”Blue avians” (bild ovan). Dessa påstås ha kommit hit i enorma, planetlika skepp, i storlek mellan månen och Jupiter [sic], med avsikten att hjälpa oss människor till ”högre vibrationer” och en bättre framtid. Märkligt nog deltar inte galaxens godaste, mäktigaste och mest avancerade civilisationer (”äkta” Plejares m.fl.), vilka hittills har haft den närmaste kontakten med oss människor.

blueavian_egypt
Blue avian?

”Blue avians” har anlänt i en massiv operation enkom för vårt bästa, men håller de erkänt goda civilisationerna utanför. Hmm… I mina ögon ser det här inte alls bra ut. Jag befarar djävulska avsikter. 🔗 Soluppgång över São Vicente

David Wilcock

Följande film med David Wilcock och Corey Goode har mycket intressant information. Jordens luciferianska elit vill lura i oss att människan skapades av utomjordingar (våra ”gudar” [usch!]), varför eliten döljer existensen av utomjordiska kristna människor (samma art och skapare som vår). Wilcock erkänner både Gud och Jesus i föredraget, men utelämnar de utomjordiska kristna människorna. Trots påstådd handel med över 900 olika ET-grupperingar, skulle man ha missat de mest dominerande och avancerade, vilka är kristna och mänskliga?

Nedan är en till Wilcock-film med intressant information och avvikelser från sanningen på bestämda punkter: ➀ Vi blonda nordbor är ättlingar till överlevare från Plejares koloni Atlantis — vår koloni, mycket ond då; men Plejares är Jesus favoritfolk nu. ➁ Blue avians påstås vara här av omsorg om oss, men utan samverkan med erkänt goda civilisationer, som Plejares, vilket reser varningsflaggor.

Tyvärr, tycks Wilcock åtminstone delvis duperad till att passa mörkrets agenda, där det ingår att fälla jordens nuvarande ”elit”, och ersätta med en ny mörk ”elit”, som kan förleda vidare med större förtroende och entusiasm från människorna. Det tycks vara vad som utspelas just nu med Trump. Jag förväntar massarresteringar av den rådande globalisteliten, varefter en ny makt etableras, till falsk lättnad för mänskligheten.

Det paradoxala är att mörkret beskriver framtiden som ljus (för det är deras tid), medan ljuset beskriver framtiden pessimistiskt mörkt. Som det står i Bibeln, skall även de främsta luras i kommande bedrägliga tid.

I dessa sammanhang presenteras ofta idéer om energifält med olika egenskaper som omsluter och påverkar människors förmågor och tillstånd. Ett fält som försvårar för onda själar är just nu på väg in i solsystemet. Corey Goode säger i filmen nedan att Blue avians har tusentals planetstora skepp i solsystemet eftersom många mörka (lågfrekventa) själar inte är beredda än, och fältet behöver balanseras ut om inte de onda skall bli helt galna. Den öppna frågan är om Blue avians tänker lindra övergången eller säkra ondskans rådande makt över jorden. Gamla myter om fågelmän i Sydamerika kan ge en hänvisning om deras värdegrund. För ”eliten” är vi ’boskap’; se upp med dem som hjälper ’boskap’.

Linda Moulton Howe

Förord till filmen nedan

Tant Howe är välinformerad, men blandar in desinformation.

Det hon säger om hur vi skapades är en klassisk lögn. I slutet av 1970-talet, då jag träffade både utomjordiska kristna människor och reptiler, hävdade reptilerna först samma lögn som tant Howe, att vi skulle vara genmodifierade primater. Reptilerna kunde skälla på oss människor, och säga att de var här före oss, att vi stulit deras planet. Plejares korrigerade reptilerna, och fick dem att inse att den mänskliga skapelsen är äldre än dinosaurierna, att vi var här först. Då kom reptilerna fram till oss och frågade om det gjorde oss någonting att de fanns här. De fick svaret att vi trodde vi var ensamma i universum, men är glada att de också existerar. Då gick reptilerna tankfullt iväg, konstaterande: ”Det här är ett folk som gillar sällskap.”

Det är viktigt att ni inte går på lögnen, avsedd att minska vår självkänsla, vår uppfattning om egenvärden att försvara, för makt över oss, för transhumanism (genetisk och teknisk modifiering av mänskligheten till förslavade cyborgs). Det är mycket viktigt att inte tro på lögnen. Människan är Guds egen design, med stora värden att värna.

Hon har dock rätt om reinkarnation, den begränsade mängden själar, att universum kryllar av liv, och att det finns en mängd fabricerade livsformer. Men vi människor är Guds egen design, i detta evolverande och manipulerade universum. Vi har dock blivit genmodifierade av ett flertal civilisationer, och avviker från vårt ursprung.

Dulce, reptiler m.m.

Informativ intervju om Dulce, reptiler m.m.. Återigen uteblir beskrivningar av de utomjordiska, kristna människor jag själv har mött, trots att de är mäktigast och mest avancerade. Förr hade vittnen positiva möten med utomjordiska människor; sedan mörknade bilden med helt andra arter. Jo Ann i filmen nedan påstår att ingen NWO-grupp kan dominera jorden idag; men frånvaron av våra närmast anhöriga ’därute’ väcker ändå misstankar om ett pågående bedrägeri för att lura in jorden bland mörka civilisationer. Alla påståenden om att ’faran är över’ förmodas falska.

Jesus & ET

Jesus har en anmärkningsvärd relevans i utomjordiska sammanhang. ’Alien abductees’ kan frisläppas när de säger: ”Nej!” i Jesu namn. Föreläsaren nedan hävdar att alla utomjordingar är demoner — kategoriskt alla, utan undantag. Om det vore sant, skulle hela universum hysa enbart demoner, utom just vår jords lilla dammkorn i rymden. Tvärtom, kan jag meddela att Gud och goda utomjordingar dominerar skapelsen. Jordens usla rykte i galaxen beror på ondskans omfattande makt och verksamhet hos oss. T.o.m. mäktiga Plejares berättade att de hade varnats från att resa hit, ty starka makter regerar på jorden — inte vi människor. Goda kristna finns både här och därute, och mörkret vandrar bland dem alla.

Trots filmens fel, är den sevärd, och ger god hjälp för den som möter utomjordingar:

Taylor, Michigan

Taylor, Michigan, 2018-01-16 kl. 20.09:

Strålarna i bild ovan liknar vapnet bakom brandkatastroferna i Kalifornien 2017. Amerikanska myndigheter påstår att det var en meteor (4 dödade). Meteorer ser inte ut som perfekt vertikala, koncentrerade energistrålar. Kl. 20 en januarikväll, är det heller inget solfenomen. (En riktig meteor syntes i New Haven samma kväll; men det är en annan händelse.) USA:s hemliga rymdflotta (TR-3B) kan slunga ner meteoriter på valfri plats, så det ser ut som naturkatastrofer. (T.o.m. etablerade medier säger att egendomligt många meteorer har fallit över Ryssland på senare år.) Med lögner och tystnad berättar myndigheter och medier att något allvarligt pågår.

Taylor är en skenbarligen insignifikant liten stad (nr 543 i USA), en förort till Detroit, men har ändå besökts av presidenterna Bush, Obama och Clinton. Någonting finns (eller fanns) där. Trump-sidan kan ha genomfört en attack mot djupstaten i Taylor, med vapen som får mig att tänka på utomjordingen som syntes på Vita husets tak. Den brända träffytan med en diameter på 700 meter, ligger mitt i orten; men inga bilder har lyckats överleva på Internet. Locket är på.

Observationer

Det påstås ofta att olika regeringar i världen samarbetar med utomjordingar. Här är en turistfilm på Vita huset som åtminstone väcker frågor:

UFO-strid över Las Vegas?

Jag har själv haft kontakter med utomjordingar, och deltagit i strider ute i rymden. Det filmen visar ser rimligt ut.

UFO-attack mot militärbas i Texas 2011 (inte 2013)?
Notera att elnätet fungerar hela tiden, så det är inte därifrån det kommer:

Area 51

Dokument

Dokumentet caret.pdf har funnits tillgängligt i många år. Det påstås visa konfiskerad utomjordisk teknik, bl.a. för antigravitation. Jag har själv sett en fjärrstyrd liten drönare med antigravitation. Den var liten och lätt nog att bära i famnen: en mattsvart cirkulär skiva, c:a ½ m i diameter och 1 dm tjock. Ytan föreföll slät och helgjuten, helt utan några som helst utstickande delar, inte ens en knöl. Den tillhörde och användes av en mänsklig utomjordisk civilisation. När jag jämför deras lilla fjärrstyrda tefat med bilderna i dokumentet, stämmer ingenting. Jag kan inte föreställa mig någon utomjordisk civilisation som skulle stöka till designen så till den milda grad som det bilderna visar. Detta välkända dokument bedömer jag som falsifikat.