Långsam statskupp i Sverige

Uppdaterad 2019-mars-09

Sammanfattande introduktion

bechir_rabani_minnesstundEn statskupp i slowmotion pågår sedan länge i Sverige. Man täpper igen alla hål där friheten kan komma igenom. 1975 blev domstolarna ett regeringsorgan. Medier, skola m.m. kontrolleras. Röster som lyckas nå fram i sociala medier tystas. Folk förlorar jobbet för vad de sagt på Internet. Banker stänger av kunder som inte visar rätt värdegrund (med förlorad tillgång till elektroniska betalsystem, som snart saknar alternativ).

De krafter som driver statskuppen är överställda all partipolitik. Politiken är endast ett redskap. Det handlar inte om ideologiska värderingar eller filosofiska ställningstaganden, utan om massiv psykologisk krigföring — på liv & död för frihet & framtid. Jag hade dem i vitögat under ”kriget mot teknokraterna i Uppsala 1980”, då jag mötte många säpomän vilka senare blev skjutna [sic]. Dessa hjältar och martyrer har tyst försvunnit och glömts.

Röster för sanning och rätt tystas och trakasseras av ”idioternas armé”, vänsterfolk som uttrycker en mångfald olika psykiatriska diagnoser genom personlighet, tillämpad psykologisk krigföring, och skador av mental kontroll (mind control). Under kriget mot teknokraterna råkade jag höra dialoger: ”Nu har vi lärt oss hur man förstör människor; men lärarna gör på samma sätt.” ”Vi har fällt stora industrimän med de här metoderna.” Sanningssägare förföljs och hatas sannolikt ur en organiserad verksamhet, utförd av manipulerade, skadade och defekta psyken.

Under kriget mot teknokraterna i Uppsala 1980 bevittnade jag anläggningar för traumabaserad mind control (i Sverige!): En ståldörr i markplanet öppnade till en lång, sluttande betongkorridor med ett litet rum längst ner, där offret spändes fast i en metallstol. Jag såg sidorum med dokumentskåp. (Även tortyr tarvar byråkrati.) Idag används skalära elvågor till mind control (KI); och i morgon nanoteknik i hjärnan, 5G & AI (hive mind). Redan på 1970-talet fanns i Sverige infrastruktur för omfattande, systematisk tortyr (MPD, DID) för att kontrollera vår vrickade samhällselit. Polisen i Uppsala kom över ihjältorterade barn, fastspända i metallstolen, och förstod hotet mot svensk demokrati.

Det här är inget som kan röstas bort i allmänna val. Varje maktposition kan infiltreras och kontrolleras. Allt vanvett som våra makthavare pysslar med, avser att bryta ner Sverige m.hj.a. en armé av idioter (äkta och fabricerade), så de teknokratiska globalisterna kan ta makten. Enbart befolkningsmajoriteten tvingar (ännu) eliten att manipulera varsamt. När en sanningssägare riskerar att väcka hela nationen, det är då eliten mördar.

Vi vann 1980 genom att arrestera nätverkets ledare, i oundviklig, inbördeskrigsliknande strid mot korrupta myndigheter (andra och egna). Vanligt folk som såg vår möda vände ryggen till och sade: ”Det där angår inte oss!” ”Den där skiten skall vi inte ha på oss!” De ”aningslösa i oskuldens tid” lämnade därefter lättsamt bort Sverige igen. Nu, nästan 40 år senare, försöker en minoritet att göra om vårt jobb. De skriver artiklar för att väcka folk. Tyvärr går det inte att prata fienden till döds. Nästa steg har fortfarande inte presenterats — om det ens finns. Är artiklarna allt, är mödan förspilld.

Vi lyckades verkligen besegra eliten 1980. Det faktum att polisen och Säpo inte kunde hindra dem från att komma tillbaka, visar att staten inte rår på dem. Polisen visste allt, och hade dem på knäna — ändå gick det inte. Myndigheterna kan inte lösa problemet; det krävs en vaken befolkningsmajoritet. Eliten utnyttjar sociala nätverk. Alla måste veta och prata, så de inlurade förstår och lämnar, så att folk som möter dem inser faran. Bara när befolkningen som helhet bryr sig och agerar kan nätverken lösas upp inifrån. Den som vet men håller tyst, gör sig medskyldig till framtida tyranni och massdöd.

Allmogen ignorerar dessvärre alla varningar, och sömnvandrar med självbelåten trygghet rakt in i en planerad, rättslös polisstat. Vargarna vakar över fåren, vilka tryggt sover med vargarna.

Etablissemanget exponerar öppet vad de är

I juni 2018 antogs en ny logotyp:
uppsala_logotyp

Valfusk

Valet 2018 ser ut som nationell systematisk korruption med fabricerade röstsifffror. Fusket har dolts häpnadsväckande illa, likt 9/11 m.fl.. Mönstret är att befolkningen skall tappa förtroendet för regimen, utan att kunna göra något åt det. Krav lär ställas på omräkning och nyval, varpå inget effektfullt görs. Därmed dubbeltjänar fusket som psykologisk krigföring.

Etablerade partier kan omöjligen vilja sitta vid rodret när Sverige går in i väggen (om 5—10 år). SD är uppbyggda som syndabockar, och avses ta över. Valfusket kan förklaras med att det inte är dags för inbördeskrig än, att det behövs en mandatperiod till för att göra allt ännu värre, och möjligen introducera ett muslimskt parti till 2022. En svensk ”Obama/Merkel” (socialt svårare att kritisera) ger kraft åt ytterligare nedbrytning av Sverige (Annie Lööf, Magdalena Andersson).

SD på 25% räcker inte för att eliten skall kunna två sina händer. AfS är troligen inte under kontroll — än. Elitens utmaning är att det inte går att gradvis lämna över makten, för det skulle gradvis lösa problemen de avsiktligt skapar. När det är dags att fälla Sverige måste det bli en total valskräll för (de kontrollerade) alternativen. Valfusk måste ingå i planen.

”♪ Klappa takten alla sveriges barn,
valfusk, valfusk hela da’n.”

Internt hos svenska myndigheter kan Sverigedemokraterna lätt bevisas vara utlandskontrollerade. Därmed blir SD:s starka röstsiffror ett hot mot rikets säkerhet. De som genomförde valfusk i realtid kan mycket väl vara stolta, och dessutom välmotiverade att stoppa omval.

NB: Den parlamentariska strategin speglar migrationspolitiken — våldtäkter, rån och mord under tryckkokarens lock, så problemen inte börjar lösas. När migrantsituationen är färdig kan inbördeskriget släppas lös. Lydmedias lögner & tystnad måste ingå i migrationsplanen.

”♪ Klappa takten alla sveriges barn,
lögner, lögner hela da’n.”

NB2: Alt-media hotar ett enormt maktprojekt, vars ledarpsykopater skulle ha mördat alla alt-skribenter för länge sedan, om det inte vore kontraproduktivt (skulle väcka folk en masse). Alt-skribenter behöver försvinna diskret bakom någon ridå, t.ex.: EU-uppladdningsfilter (∀ ISP!), undantagstillstånd (av terror etc.), inbördeskrig, organiserad brottslighet (öppna skjutningar beställs kring systemkritiker), fabricerade högdödliga epidemier med undantagslagar: En hostning i butiken, och du interneras i ’karantän’ där du tragiskt dör, trots den ’fina vården’. Flyr du, skjuts du på fläcken. Alla vittnen bidrar ivrigt till att du fångas, och drar en djup suck av lättnad när du eliminerats. Blåljus är plötsligt vid ditt hem, gula band kring ditt hus, polis och skyddsdräkter, din livlösa kropp bärs ut på bår med plastbubbla. Grannar ängsliga för smitta är tacksamma för ingripandet, villiga att vaccineras och få sin hälsa övervakad i realtid med implantat för ’smart tidig vård’ (unika biverkningar för systemkritiker). ”Den bortgångne var alt-skribent, men vem som helst kan ju smittas.” När epidemi-kortet spelas ut måste även lydborgare dö, så systemkritikerna kan försvinna i mängden. Migranter orsakar redan en ny sjukdomsbild, vilken tyvärr ignoreras av vården. Ingår det också i planen?

Vilka dödar medborgarjournalister i Sverige?

Det har i vår tid uppstått en superrik och mäktig internationell elit (oligarker) som äger och kontrollerar det mesta, men vill äga och kontrollera allt. Det kallas ”girighet”, och är lika gammalt som civilisationen. Deras multinationella företag hämmas av nationella gränser. Deras rikedom och makt hotas av befolkningar som kan tänka och agera fritt. De vill ha en global världsordning utan gränser, med en reducerad och försvagad slavbefolkning. Eliten räknas i 10.000-tal, och återfinns under namn som: Rothschild, Rockefeller, Morgan, Schiff, Bush, Windsor, Hapsburg m.fl.. Världsbefolkningen räknas i miljarder, och kunde lätt plocka bort eliten — om de ville. De vakna som förstår och vill ha frihet (bl.a. medborgarjournalister) har problem med att allmänheten inte bryr sig om att tyranni är på väg, och att eliten kan döda de vakna utan att folk tar notis.

Ännu kan altmedia bara räkna upp 3 misstänkta ”högprofilmord” på dem som stod upp för sanning och rätt i Sverige: Odd Engström (s), Klas Bergenstrand (Säpo), och nu senast Bechir Rabani. Jennifer Cansington var i kontakt med Bechir Rabani, och båda har nu mycket unga fått (misstänkt) hjärtattack, likt f.d. Säpo-chefen Bergenstrand som också ung och kärnfrisk fick hjärtattack. Sannolikheten är mycket låg för att alla dessa är naturliga hjärtattacker.

Hjärtstoppare (vapen för artificiell hjärtattack) använder pulsade mikrovågor som interfererar med hjärtrytmen. Det ser ut som en helt naturlig död. Systemet med hjärtstoppare kan se och skjuta genom väggar, och riktas mot en person bland flera, från ett annat hus.

Den svenska eliten står just nu inför att deras herrar i USA:s djupstat är under kraftigt tryck, och att vakna svenskar rör sig mot en kritisk massa som snabbt kan fälla dem. Eliten är kalla psykopater, som väger vinst mot kostnad. I ett visst läge är det värt priset att tyst avrätta sanningssägare. I ett annat är det värt priset att skjuta folk på öppen gata. (Organiserad brottslighet ger redan alibi.) Hur eliten agerar, röjer deras strategiska position. Den tryggaste utvecklingen vore om folket nu överraskar eliten med snabba och omfattande protester. Det farligaste vore ett velande folk som aldrig samlar sig. Då får eliten tid att eliminera de främsta, och kväva upproret.

Blåbärsdemokraturen Sverige

Sanningssägare i konflikt med globalismens agenda hotas till livet. Polisen lägger snabbt ner brottsutredningar (inom timmen). Polisen påstås ”nerprioritera”; men jag har sett något annat. Från kriget mot teknokraterna (nätverket, globalisterna) i Uppsala 1980, kan jag nämna några händelser jag personligen bevittnade:

① Några poliser anlände till en konfliktsituation med en grupp från nätverket. En polisman angrep fysiskt gruppen, vilka beslöt att bestraffa polisen [sic!]. De tog tag i hans armar och ledde bort honom. Polismannen utbrast i ett förtvivlat ”Neej!”, men gick motståndslöst med. De övriga poliserna stod stilla och såg på. De lät reaktionslöst sin kollega ledas bort. Civila vittnen kommenterade passivt: ”De kontrollerar t.o.m. polisen!” Allt skedde ogenerat öppet. Fler uppsalabors vittnesmål än mitt skulle behövas i dagens debatt.

② En manlig, mind-kontrollerad slav [sic!] (c:a 20 år, förmodligen livvakt) till två äldre män (c:a 70 år) i centrala Uppsala en sen kväll spårade ur (började agera okontrollerat). En av 70-åringarna tog med vant lugn upp en pistol och sköt obesvärat tveklöst 20-åringen till döds med ett skott i huvudet. Två poliser i närheten kom fram och frågade mördaren vad som pågick, och fick en tam bortförklaring. Polisen nickade och gick [sic!], utan ytterligare förhör, arresteringar eller inspektion. Poliserna gjorde ingenting utöver den korta frågan, de bara gick. Mördaren stod med rykande pistol bredvid liket på gatan framför polisen, och kom undan med en kort ursäkt [sic!]. Alla var förstås medlemmar i samma nätverk.

③ Under en rättegång, där en far med son satt i rättegångssalen, hörde jag sonen (oförståndigt) säga till fadern: ”Hur kan de göra såhär med oss? Skulle inte vi kontrollera dem? Och hur kan polisen göra så här med oss? Skulle inte vi kontrollera polisen?” Fadern väste kvickt mellan tänderna: ”Om du inte håller käften, dödar jag dig!” Det här var personer ur nätverket som jag hade kontakt med. I slutfasen av kriget mot teknokraterna i Uppsala 1980, fick jag möta en del av globalisternas hantlangare hos polisen eller i rättssalar. Jag deltog i vissa moment, men följde inte utredningsarbetet.

Redan i slutet av 1970-talet var polis m.m. svindlande sanslöst korrumperade under globalisternas kontroll. Sverige har länge varit en rättslös blåbärsdemokratur. När polisen lägger ner vissa typer av brottsutredningar, är det knappast p.g.a. verklig resursbrist eller nerprioritering: Polisen lyder blott den dolda handens kommandon.

Dagens kultur planerad före 1949 — 10 punkter för en ny världsordning

Internationellt

För inlägg på Internet, gjorde tysk polis 36 husrannsakningar 2017, och brittisk polis över 3.300 arresteringar 2016. Massövervakning handlar om social kontroll, inte om terrorism. Terrorism (och fabricerade naturkatastrofer, likt bränderna i Kalifornien) är väsentligen staters krig mot befolkningar. Även krig (som WW1 & WW2) koreograferas för att förstöra befolkningar (se Hellstorm). ISIS har nyligen besegrats i Irak & Syrien. Men ISIS-krigarna har evakuerats kontrollerat, och samlats upp i amerikanska läger i Jordanien för nästa fas, troligen mer terror i USA & Europa. Massinvandringen är ett organiserad migrationskrig, för att förstöra Europa. Invandrares brutala gängvåldtäkter på vita kvinnor är krigsvåldtäkter. Det rapporteras från ”avancerade kretsar” om ett socialt tryck på kvinnor att inte ha relationer med vita heterosexuella cismän. Familjen skall förstöras. Barnen skall kontrolleras av staten. Den vita rasen marginaliseras kulturellt, i en förberedelse till fysisk utrotning, massdöd, folkmord, vit genocid.

Gilets Jaunes

Gula västarna är ytterligare en färgrevolution, kontrollerad av eliten:

🔗 Gula västarna Sverige är kapade

I Europa bygger ”Eliten” högernationalism och pumpar in muslimer, så 2 motpoler skapas för (inbördes-)krig mellan Europa (kristendom) och islam. Över Europa är avsikten att skifta regeringsmakt till högernationalister. Israel-kontrollerade Sverigedemokraterna kommer att tilldelas sin tid vid makten. Europa och islam skall förgöra varandra så Israel slipper gå i krig själva. Sveriges inbördeskrig blir till för Israel. När Europa (kristenhet) kollapsar tros judarnas messias (Antikrist) anlända; då skall världens nationer underkasta sig och tjäna Israel.

Se från 28:28 till de dansande judarna:

🔗 Judar & Israel
🔗 Varning för inbördeskrig i Sverige

🔗 PDF-dokument
🔗 Varning för WW3
🔗 Plundringen av Sverige